- Na šunku, vepřovou panenku, vepřovou krkovičku– usnadňuje vkládání masa do síťky před dalším zpracováním, např. pečením nebo uzením.
- Pohodlné použití, možnost přišroubování k povrchu – svorky dostupné v sadě umožňují připevnit aplikátor ke stolu, díky tomu je stabilní, protiskluzové podložky zabraňují pohybu při používání.
- Variabilní použití – aplikátor má dvě místa pro montáž svorek, takže jej můžete používat ve vodorovné i svislé poloze.
- Snadné čištění – vhodné do myčky i pro ruční mytí. Aplikátor se snadno čistí, stačí voda se saponátem a měkká houbička, je vhodný i do myčky.
Záleží vám na přípravě výborných domácích šunek, jiných uzenin (uzených, pečených i dušených) a sýrů? Chcete to udělat jednoduchým a bezproblémovým způsobem? Potřebujete další ruce, abyste maso vložili do síťky na klobásy?
Tento inovativní síťový aplikátor usnadní práci spojenou s výrobou domácích masných a sýrových výrobků. Speciální konstrukce aplikátoru – s trychtýřovitým límcem umožňuje jedné osobě snadno vkládat různé druhy produktů do síťky a vyhnout se problémům s vyklouznutím masa.
Použití výrobku je velmi pohodlné díky možnosti připevnění na pracovní desku nebo jiné povrchy a v různých polohách – horizontálně nebo vertikálně, např. na zásuvku nebo kuchyňská dvířka.
Použití síťovaného aplikátoru šetří čas. Jedním tahem přes něj natáhnete kousek síťky, což vystačí na několik kusů masa nebo sýra.
Zařízení se snadno používá a čistí. Můžete jej mýt v myčce na nádobí.
Vhodné pro různé typy sítí o průměru od 12 cm.
Rozměry:
- vnitřní Ø na výstupu 11 cm
- vnější Ø na výstupu 11,3 cm
Sada obsahuje:
- aplikátor siťky
- dvě svorky
- tři protiskluzové kotouče
- 3 m síťka
Jak na to?
1. Připevněte aplikátor na desku stolu / stůl popř. svislou rovinu (např.: dveře) se svorkami. Svorky lze namontovat na přední nebo boční stranu základny aplikátoru.
2. Natáhněte vhodnou délku síťky přes hadičku aplikátoru.
3. Konec síťky svažte nebo upněte svorkami na klobásy a umístěte ji na aplikátor.
4. Vložte maso nebo sýr do aplikátoru a druhou rukou držte síťku. Posuňte zátěž směrem k mřížce tak, aby byl produkt pevně zasunut.
5. Síťku po naplnění pevně svažte provázkem nebo sevřete mačkačem a s mírným přebytkem nakrájejte. Pokud připravujete více kusů masa za sebou, při použití mačkače ihned připevněte dvě svorky, jednu za náklad, druhou o kousek dále a zmáčkněte mezi nimi síťku.
Vaše maso je připraveno k dalšímu zpracování – uzení, pečení a vaření v páře.
Kód | Kód: 279 |
---|---|
Kategorie: | Příprava a zpracování masa |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.