Tenderizér - zkřehčovač na maso

Neohodnoceno

Představujeme Vám tenderizér na maso, který je nepostradatelným pomocníkem pro grilování, smažení nebo pečení.

Pomáhá nejen zkrátit dobu vaření, ale také zajistit, že výsledné jídlo bude měkčí, chutnější a šťavnatější.

199 Kč
Skladem (>5 ks)

Tenderizér na maso.

 

Proč se vyplatí zvolit náš Tenderizér na maso?

Tenderizér na maso je kuchyňský nástroj navržený k tomu, aby zjemnil a zkřehčil různé druhy masa, což zajišťuje lepší chuť i strukturu hotového pokrmu. Tento praktický přístroj se skládá z rukojeti vybavené hroty, které při opakovaném zatlačení či úderu pronikají do masa a narušují jeho vlákna.

Používání tenderizéru je jednoduchý, ale účinný způsob, jak zlepšit tuhé kousky masa, jako je hovězí nebo vepřové, a připravit je k rychlejšímu a rovnoměrnějšímu vaření. Narušením svalových vláken se maso lépe propeče, absorbuje více marinády a zůstává šťavnaté, což se projeví na konečné chuti a textuře.

 

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na celou kategorii příprava a zpracování masa zde. Zaručeně si vyberete.

 

Další potřeby najdete v kategorii maso a kuchyně.

Kód Kód: 1820
Jméno značky: Rössner Austria
Kategorie: Maso a kuchyně
Hmotnost: 0.5 kg