Udírny a uzení

Neohodnoceno

Představujeme vám knihu Udírny a uzení, ve které najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.

Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit.

199 Kč
Skladem (>5 ks)

Kniha Udírny a uzení.

 

CO SE DOČTEME V KNIZE udírny a uzení?

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa.

Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren - od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

 

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše knihy o uzení zde. Zaručeně si vyberete.

Kód Kód: 1089
Jméno značky: Grada
Kategorie: Literatura
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: