Kniha Udírny a uzení.
CO SE DOČTEME V KNIZE udírny a uzení?
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa.
Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren - od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše knihy o uzení zde. Zaručeně si vyberete.
Kód | Kód: 1089 |
---|---|
Jméno značky: | Grada |
Kategorie: | Literatura |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.