Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa.
CO SE DOČTEME V KNIZE uzení, nakládání a konzervování masa?
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování.
Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše knihy o uzení zde. Zaručeně si vyberete.
Kód | Kód: 1095 |
---|---|
Jméno značky: | Grada |
Kategorie: | Literatura |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář