Kniha Uzení pro labužníky.
CO SE DOČTEME V KNIZE UZENÍ PRO LABUŽNÍKY?
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.
A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.
K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení.
Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše knihy o uzení zde. Zaručeně si vyberete.
Kód | Kód: 1101 |
---|---|
Jméno značky: | Grada |
Kategorie: | Literatura |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.